Ποιοι ειμαστε

Η ιδέα δημιουργίας του “Papell” οφείλεται στην προσπάθεια της ομάδας μας να προσφέρει χαρά στα παιδιά… κάθε ηλικίας… με χιλιάδες επιλογές σε παιχνίδια και δώρα !!!  Η ονομασία του καταστήματος προήλθε από τα αρχικά της κόρης των ιδιοκτητών, που είναι η πρώτη και πιο τακτική μας πελάτισσα !!!

Άρης και Κατερίνα Παπαδοπούλου, οι ιδιοκτήτες που με πολλή όρεξη και αγάπη προσπαθούν καθημερινά να βελτιώνουν, να εξελίσσουν και να προσαρμόζουν τα δεδομένα του καταστήματος σύμφωνα πάντα με αυτό που αφουγκράζονται και έχουν ανάγκη οι πελάτες μας !!! Ο Άρης, ως τελειόφοιτος Ψυχολόγος του Α.Π.Θ κάνει την επιλογή των εκπαιδευτικών παιχνιδιών από μια πιο εξειδικευμένη οπτική γωνία για τη σωστή ψυχοκινητική ανάπτυξη των παιδιών κάθε ηλικιακού σταδίου, απ’ την άλλη η σύζυγός του Κατερίνα, που έχει εργαστεί επί πολλά χρόνια ως παιδαγωγός σε βρεφονηπιακούς σταθμούς συμβουλεύει τους πελάτες μας να διαλέξουν το δώρο που θα ευχαριστηθεί πιο πολύ το παιδάκι τους!!!

Σήμερα, 4 χρόνια μετά, στηριζόμενοι πρώτα απ’ όλα στη δική σας αγάπη, συνεχίζουμε με αμείωτο το ενδιαφέρον και στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου !!! Με γνώμονα πάντα την προσωπική επαφή με τους πελάτες μας, όλοι μας στην ομάδα του Papell προσπαθούμε να εξυπηρετούμε με κάθε τρόπο μικρούς και μεγάλους καθώς συνεχώς αναζητούμε καινούρια, χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα ανανεώσουν την καθημερινότητά τους !!!

Ευχαριστούμε για την προτίμηση που μας δείχνετε και αυτό μας κάνει να προχωράμε δυνατά και σε άλλα μονοπάτια, προσπαθώντας να είμαστε πάντα σε ετοιμότητα για να σας προτείνουμε τις καλύτερες επιλογές  και να τις υλοποιούμε άμεσα πλέον και στον χώρο σας !!! …Αν και η μεγαλύτερη χαρά μας θα είναι να σας εξυπηρετούμε από κοντά στο φυσικό μας κατάστημα !!!