Πολιτική Επιστροφών:

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα papell.gr σας παρέχει την δυνατότητα να επιστρέψετε  τα προϊόντα εντός δεκαπέντε ημερών από την έκδοση του σχετικού παραστατικού (απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς).Επιπλέον στα προϊόντα τα οποία επιστρέφονται θα πρέπει:

  • Να τα συνοδεύει το σχετικό παραστατικό που έχει εκδοθεί
  • Να είναι αχρησιμοποίητα , άθικτα ,μέσα στην συσκευασία τους, χωρίς  να έχουν ανοιχτεί η συναρμολογηθεί
  • Η αρχική τους κατάσταση να είναι η ίδια
  • Τα έξοδα αποστολής τα επιβαρύνετε ο αγοραστής.
  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε βιβλία
  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε καλλυντικά εφόσον έχει ανοιχτεί η συσκευασία τους.
  • Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα εποχιακά όπως Χριστουγεννιάτικα , Αποκριάτικα ,Πασχαλινά ,Καλοκαιρινά και Σχολικά δεν γίνονται αλλαγές μετά το πέρας της εκάστοτε περιόδου.

Ελαττωματικά Προιόντα:

Η επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα μπορεί να πραγματοποιηθεί εφόσον το προϊόν το συνοδεύει το σχετικό παραστατικό(απόδειξη η τιμολόγιο ) που θα έχει εκδοθεί.,θα γίνεται αντικατάσταση από το ίδιο προϊόν ή από προϊόν ίσης η κ μεγαλύτερης αξίας από αυτό το οποίο θα έχει αγοραστεί.

Επιστροφή Χρημάτων:

Εφόσον η αγορά σας έχει πραγματοποιηθεί μα αντικαταβολή ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό τα χρήματα σας θα επιστραφούν  σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό ύστερα από επικοινωνία μαζί σας και εντός 10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εμάς .Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή και στην περίπτωση που δεν καταβληθούν από εσάς, το ποσό

αυτό θα αφαιρείται από αυτό το οποίο οφείλουμε να σας επιστρέψουμε.

Υπαναχώρηση:

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να μας το αποστείλετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.

Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να αποσταλεί με τους ακόλουθους τρόπους:

1)Με την αποστολή email στο [email protected]

2)Τηλεφωνικά στο 2313075174

Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς τους ,να είναι άθικτα ,μέσα στην συσκευασία τους χωρίς να έχουν ανοιχτεί..Εάν τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις δεν θα μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων στον αγοραστή. Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αγοραστή.

Εφόσον τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις θα γίνεται επιστροφή χρημάτων εντός 10 εργάσιμων  ημερών από την παραλαβή της αίτησης υπαναχώρησης του και  του προϊόντος από εμάς.